keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Manipulaatiomaraton

Tervetuloa valvontayhteiskuntaan. 

Ammottavan tyhjyyden takaa paljastuu valvonta, hallinta ja ohjattavuus. Sanotaan sinun olevan täysin vapaassa maailmassa, kunhan noudatat valvonnan määräämiä rajaehtoja. Voit tehdä vapaasti valintasi, kunhan valintasi ovat oikeamielisiä.

Itse sensuurin asema ja pysäkki on kansalaisten itsesensuuri. Käytännön syyllinen valtio, periaatesyyllisyys ja kohdekansalainen kohdennettu maali.

Manipulaatiomaraton, metsän peitto, sanonnan kevytkenkäisin ponnistaa korkeimmalle. Sanonnan lyhyt oppimäärä huiputetaan maksetulla tutkimuksella.

Korpeavat kukkulat korruptoituneena nussivat ja sössivät oman ja sitten toisten vellit. Maaveljet toistensa kauluksissa, koska uskottelevat elävän historiaa uudessa ajassa.

Massan paniikkihäiriöiset hyperventiloivat pää kolmantena jalkana, keksivät mielenterveyshäiriön saadakseen hyväksyttyä huomiota.

Tekemillä havainnoilla ei ole sensuurin suurempaa merkitystä, sillä yhä harvempi notkauttaa päätään merkityksen edessä. 

Harvempi sato kuumentaa ilmastoa, kun joukko kuumia lampaanpäitä ajetaan lammen ohi ahdinkoon. Ajatellaan niistä saavan villat talvea vasten, niinpä ammutaan lämpimikseen lypsävä lehmä. 

Häiriinnytään systemaattisesti, kun systemaattisen toiminnan perustana toimii yhteiskunnan valvonnan päällekkäisyys. 

Valvotaan, kerätään tietoa, tarkastellaan ja vedetään johtopäätöksiä ja tilastoja. Kakku on valmis jaettavaksi, vaikka eilen vakuuteltiin henkilötietojen olevan varmemmassa suojassa, kuin varma voi olla. 

Varma voi olla vain kuolemasta, vaikka monet vaikuttavat vielä kuolemansa jälkeenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti