lauantai 6. helmikuuta 2021

Elämäntarkoituskonsultti

Elämäntarkoituskonsultit vetävät valkoiset pussihousut jalkaansa ja kruunaavat elämän parhaaksi huumeeksi. Kuinka toimii konsultti, kun pessimistinkään perse ei enää kestä pettymystä? Mikä avuksi, kun optimisti näkee läpi sormien mahdollisuuksia?

Siteeraajat keräilevät pisteitä tunnustetuilta viisailta ja täyttävät elämänsä sitaattikatkelmilla. Heistä he pätevät, keistä pätevät liioittelevat. Heidän mielessä pätevät edustaa maailman hyvyyttä. 

Tylsyyttään käytetty luovuus, se toisille turhalta näyttävä suttupaperi saattaa olla seuraava yhteiskuntajärjestys. He eivät ole ketään, eikä mitään, sillä yhteiskunnan muottimanipulaattorit jättävät heidät kategorisesti huomiotta. 

Yliherkät ja itsetietoiset hakeutuvat suojiinsa ja sieltä käsin virittävät ritsan kumit pinkeiksi. Ne porukat, jotka ovat rauhaa rakastavia, ovat hekin valmiina pukemaan nyt nyrkkeilyhanskat käsiinsä.

Sanotaan vielä, ettei historiaa voi muuttaa, se kaikki mikä on ihmisen tekemää ja keksimää, sen voi muuttaa. Muuttaa voimme suurinta voimaa, ajatusten suuntaa muuttamalla olemme mullistaneet käsitykset maailmasta.

Kun seuraavaksi tekee mieli sanoa jotain viisasta, niin ole empimättä hiljaa ja näet kuinka ilma puhdistuu. Näet oman turhuutesi ja pikkumaisuutesi käytöksessäsi, jota olet kantanut mukanasi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti