torstai 21. tammikuuta 2021

Luulo ei ole tiedon värvääjä

Kavalkadi, morfiinia suoniin ja talous kasvuun. Koodinpätkä koneeseen ja kone tekee päätökset puolestamme. Ongelmatonta ja ristiriidatonta koneistoa manipuloidaan kivi kengässä muistellen edellistä lamaa. Kiellämme mielelestämme itsemme, muut, koska he toiset ovat syyllisiä kärsimykseemme. Lohko, kupla, kertokaa strategianne, niin hoidamme homman, sillä salaliitolla saadaan väritettyä agendamme läpi, vaikka se ei olisikaan moraalista, tai hyväksyttävää, mutta se toimii. Hinnalla millä hyvänsä, hyväksymme ehtoja, jotka ovat sidottuja tulevaisuuteen ja tulevaisuus on meille myyty jo. 

Miltä tulevaisuus näyttää, sen tiedämme jo, elleivät paradoksaaliset tekijät onnistu vääristämään asiakirjansa, mikä olisi edullisinta. Valheeseen valheella, miekan iskuun miekalla, kilven takana roikkuvat haarniskat, kun lihakset toimimiseen syödään hallinnon sisältä. 

Kulmakerroinlaskelmassa todetaan lukujen olevan epätasapainossa, suhteessa oletettuun tulokseen. Itsekeskeinen paniikki iskee ja tekee itseään toteuttavan arvion ja voidaan sanoa, että mitä minä sanoin. Vääristymät havaituissa kohteissa syötetään järjestelmään ja lasketaan uudestaan. Todetaan koneiston yskivän, koska diagnoosianalyysisistä jätettiin tarkoituksella muutamat skenaariot paitsioon. Vain siksi, että voidaan saada uskoteltua sijaismaailmalle maailman olevan todellinen. 

Onko maailma todellinen, onko se mielipidekysymys?

Tarinat, identiteetti, henkilöt, julkisuus ovat nykyajan sopimuksen arvoisia ja tavoiteltavia sopimuksia. Joskus puhuimme sielun myymisestä, mutta onko se enää relevanttia, kun emme tiedä mistä puhumme. Lillukanvarret ovatkin kasvattaneet juurensa, kun saadaan itse valita vaihtoehdoista mieleinen suunta. Ainakin usko on kovempi, että tämä toteutuu, mutta varjot näyttävät näytöstään, eikä massat voi olla väärässä. 

Luulo ei ole tiedon värvääjä, ennemmin härnäävä mehiläinen, pistävä ja määrätiedottoman tietoinen omastaan. Tarpeelliset idiootit pyörivät pölyttämässä informaatiota viattomiin kohteisiin ja saavat sellaisetkin tekijät mukaan, joilla ei ole mitään tekemistä koko aiheen tiimoilta. 

Manipulaattorit syöksevät kitusistaan liekkiä, kun huomaavat kaaoksen purevan. Annetaan kansalle kylkiin potku kannuksilla ja laukalla pongahdetaan esteiden yli. 

Annetaan ymmärtää ja ymmärretään väärin, väärinymmärrystä ymmärretään sellaisenaan.

Tässä ymmärryksessä, kun olemme tutkineet jotain perinpohjaisesti, alamme uskomaan siihen totuutena. Siinä vaiheessa olemme astuneet harhaan. Elämme vahvistusharhoissa ja harhoja myydään, sillä ne myyvät. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti