maanantai 30. syyskuuta 2019

Mylly

Olemme rakentaneet urbaanin teurastamon. Sen ympärille on rakentunut verkosto kaupungit. On siis yksittäinen verkko, jolla hallinnoimme yksittäistä ja moninaista liikettä kaupungissa. Pystymme vaikuttamaan sinun ajatuksiisi niin, että väität niitä omiksi. 

Verkkomme on niin kehittynyt, että on käytännössä turhaa ajatella kapinoivan, sillä se kapina on järjestelmän tuotosta. Kapinalla kehitämme ja vahvistamme omaa asemaamme aina paremmaksi. 

Jokaisesta evän liikkeestä verkko vankistuu, jokaisesta iskusta varmuutemme kasvaa, jokaisesta epäuskosta uskottavuutemme on aina uskottavampi.

Jos tahdot paeta, niin voit sen tehdä. Mutta tosi on se, ettet pääse verkkoa karkuun. Sinä kuulut järjestelmään, vaikka et sitä tahtoisikaan, sinun tahdollasia ei ole merkitystä.

Merkittävin tekijä merkkaa itsensä järjestelmän yläpuolelle ja haalii itselleen tarpeettoman määrän turhamaisuutta. Hän todella luulee hallitsevansa järjestelmää, koska hänellä on kyky varastaa.

Mikäli kollegtiivinen ajatusleikki ei miellytä, niin voit ihan rauhassa syrjäytyä ja ahdistua tukkoisiin ajatus katkealmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti